Levering & Retournering

De leveringstijd van uw bestelling kan variëren. Normaal gesproken wordt uw bestelling altijd binnen 2 werkdagen na betaling geleverd. In de meeste gevallen zelfs sneller! Mocht het zo zijn, dat de artikelen die u bestelt niet direct op voorraad zijn, kan de levertijd oplopen tot maximaal 3 weken. Wij zullen u altijd op de hoogte brengen wanneer uw bestelling vertraging dreigt op te lopen. U heeft  dan het recht om uw bestelling te annuleren.

Verzendkosten:

Normaal gesproken worden alle pakketten per PostNL verstuurd.
​Verzendkosten NL: €4,99, boven de €60,00 zijn de verzendkosten gratis.
​Verzendkosten BE: €5,99, boven de €60,00 zijn de verzendkosten gratis.

Gratis verzending:

Boven een bedrag van € 60,00 voor Nederland en België verzenden wij gratis uw pakket. Uw betaalt dan ook geen verzendkosten.

Afhalen:

U kunt bij ons uw bestellingen afhalen, dit kan echter alleen op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op via de contactbutton!

Retourzendingen:

Wij besteden de grootste zorg aan al onze leveringen. Desondanks kan het altijd voorkomen dat er iets mis gaat.

Indien uw product niet aan uw verwachtingen voldoet of als er om enige reden een mankement aan is, zullen wij dit te allen tijde op een passende manier voor u oplossen. 

Retouren door mankementen en verkeerde levering  worden door ons vergoed! Neem contact met ons op en dan ontvangt u van ons een retourlabel. LET OP! Maak wel gebruik van onze retourlabel, zend u de order terug zonder retourlabel dan kunnen wij de kosten niet vergoeden!
Complete bestellingen retour sturen dan betaald u zelf de retourkosten, heeft u verzendkosten betaald voor de levering dan krijgt u deze wel vergoed van ons. Retourneren zelf brengen is uiteraard ook mogelijk op afspraak, dit kan handig zijn als u bijvoorbeeld wilt omruilen.

Kwijt geraakte zendingen:
Zendingen komen meestal gelukkig goed aan, toch kan het voorkomen dat het bij de vervoerder kwijt raakt. 
Wij zullen dan contact opnemen met de vervoerder en deze zullen dan een onderzoek instellen, hier wordt wel verwacht dat u volledig meewerkt. Uiteraard zoeken we samen met u naar een gepaste en goede oplossing.

Stuur nooit producten retour zonder overleg! Wanneer uw product niet aan de verwachtingen voldoet of als er een mankement aan is, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op per mail of telefoon. Stuur het artikel nooit zomaar op, overleg altijd eerst met ons. Zonder enige overleg/overeenkomst nemen wij retour zendingen niet aan.

Controleer uw producten meteen bij ontvangst. U kunt producten uitsluitend retourneren, mits zij ongeopend en in de originele verpakking zijn. Producten met een korte en beperkte houdbaarheid kunnen niet retour genomen worden. In geval van een manco, gebrek of foutieve prijsberekening dient u dit binnen 24 uur na ontvangst van het artikel te melden.

 

Heeft u na het terug sturen van de goederen geld van ons tegoed dan verwerken wij dit zo snel mogelijk. Vaak dezelfde dag maar bij drukte is dit niet altijd te doen. Uiterlijk ontvangt u binnen 2 weken het geld van ons retour.